Han behöver en Ny lever NU !

Jag bryter snart ihop...
att höra dina plågsamma andetag emellan korta ord i telefonluren, är som glassplitter i mina öron... jag är förkyld jag får inte åka ner till dig.. jag höll på boka flygbiljetter idag till onsdag., men jag ringde Karolinska och rådfrågade dom.. dom avrådde starkt så du inte skulle bli sjuk inför FÖRHOPPNINGSVIS kommande akutoperation..
Nu har det dykt upp en möjlighet om halv lever från levande donator ändå.. för det finns nog inte tid att vänta på en hel lever... 
 
Ångest är inte coolt... jag känner som ett stort svart ingenting växer inom mig.. det blir större och större och jag kan inte andas... Jag är inte kompatibel med dig.. annars hade du fått halva min.. direkt...
JAG HATAR ATT JAG INGET KAN GÖRA ! och jag kan inte ens hälsa på dig.... :-(
 
Jag ringer dig 3-4 gånger om dagen.. och kollar till dig.. du vill prata.. men orkar inte så länge... upp till 1 minut pratar vi... det finns inte nått annat på kartan än att det här ska gå.. Det MÅSTE gå !
 
Jag måste ringa karolinska igen å prata med sköterskorna.. jag kan fan inte jobba ens...måste få höra lugnande ord...
 
Det måste gå....
 
         
Gustavwasa båten.. "räkbåten"
jag är solbränd och lätt salongsberusad ser jag.. hahahaha för 2 sommrar sen..
 
 
 
 
Gammalt kort,. 5 år sen för å va exakt.... här och nu kunde man inte ana leversjukdom....den fanns där.., men märktes inte..
Stark som en oxe och jobbade i skogen för fullt...
jag oxå lite onykter för här fyllde jag 30... vi spelar kronan i koppen.. och jag vann,.. hahaha...
 
Just pratat med en nattsköterska nu., och det är hyfsat stabilt nu.,. men det var som du och jag misstänkte,.skulle åtgärdas i morron.,.jag ska ringa i morron igen efter ronden.,,. 
 
Nu ska jag bara bli frisk ! så jag kan åka ner och hålla dig lite sällskap och se till att alla gör sina jobb,.. här lämnas inget åt slumpen,., för detta SKA gå !
 
ångest...
 

Kommentera här: