Äntligen får jag börja...

Linas tårta in tha making,..
 
Hallonmousse och mjölkchokladganache är så grymt gott.,. På lätt chokladtårtbotten och sen kommer den att spacklas med vaniljsmörkräm 
 
 mjölkchokladganache,.. värm grädden till precis innan kokkpunkt och slå över valfri choklad,., rör om tills slät smet,., kallna länge,.. Vispa med elvisp.. Taadaaaaa ! 
En del har en klick smör efteråt.,. Men det skippade jag..
 
150 gr -200gr choklad och 2 dl vispgrädde . Mums...
 

 
Hallonmoussen,.
 
Blötlägg 2 gelatinblad eller agaragar 5 min innan
ta 200gr hallon koka ihop med 3msk vatten 1 msk socker och några droppar citron.. 
Ta från värmen..Rör ner gelatinbladen,..ställ kallt ett bra tag,.. 
vispa 2dl grädde och rör ner lite i taget i början ner i kastrullen med hallonen 😜 
 
mycket gott..,
 
färdiga för å ligga å vänta och "gosa" till sig tills i morron 
 

 

Kommentera här: